CRAVINGS // 07/04/17

Ajattelin pitkästä aikaa jakaa hieman ostoslistalla (tai himotuslistalla) olevia juttuja, edellisestä kerrasta onkin jo vierähtänyt. Anna (Oot meikannut!) postaili oman toivelistansa jokunen aika sitten ja sieltä imaisin hieman inspistä oman listan kokoamiseen. Yllätyin kuinka monta luomiväripalettia päätyi tälle, melko lyhyelle, listalleni, ottaen huomioon kuinka vähän tänä päivänä jaksan käyttää luomiväriä jokapäiväisessä käytössä. En varmastikaan päädy ostamaan näitä kaikkia lähiaikoina, jos koskaan, joten ei kannata siellä paheksua ollenkaan allekirjoittaneen luomiväriahneutta.

Olen tainnut useaankin otteeseen mainita bloginkin puolella rakkauteni Meltin Dark matter stackiin ja Rust stack onkin ollut heti lanseerauksestaan asti mun toivelistalla. Olen kovin mieltynyt kaikkiin outoihin ruskeisiin ja “syyssävyihin” ja tässä paletissa on todellakin kaikki mitä kaipaan. Hintaa stackilla on hulppeat 58 $ plus postitus ja tullit eli halpa tämä ei todellakaan ole, mutta näistä kaikista tämä on ehdottomasti saatava. Varsinkin sinappinen Rubbish saa sydämeni sykähtelemään.

Myöskin Annan listalta löytyivät nämä NYXin Faux black-kajalit joita itsekin siis odottelen innolla suomen markkinoille. Nämä ovat siis tummasävyisiä kajalkyniä ja missä ihanissa väreissä! Omalla ostoslistalla on ainakin punainen Oxblood ja vihreät, Onyx ja Black olive. Onpa tulossa muuten myös Faux white-sävyvalikoima, jos pastelliset kynät kiinnostavat enemmän.

Ehkäpä omalla kohdallani kevään odotetuin kokelma tulee Urban decaylta, mikä on sinänsä yllättävää koska en mikään kovinkaan suuri merkin fani ole koskaan ollut. Jean-Michel Basquiat-kokoelma on saman nimisen taiteilijan teoksilla kuvitettuja ja teoksista inspiraationsa saaneita sävyjä täynnä. Olen ehkäpä sivistymätön, sillä kyseinen herra ei ollut kuin nimellisesti itselleni tuttu ennen kokoelman julkistamista. Jokatapauksessa, kokoelmasta omaan silmääni kolahti tietenkin tämä nudepaletti, Gold griot nimeltään. Värien ystäville tämän luulisi passaavan, sillä esimerkiksi rajauskynistä löytyy mm. neonvihreää ja toinen luomiväripalettikin pitää sisällään melkoisia pommeja. Tämä kokoelma tulee myyntiin kevään aikana ja aion olla haukkana paikalla kun tämä tulee saataville.

Narsin Narsissist loaded-paletti päätyi listalle hieman spontaanisti ja rehellisyyden nimissä on sanottava, että todennäköisesti tätä en päädy ostamaan. Mua vain vetää aina puoleensa lämpimät luomivärisävyt ja Nars nyt kuuluu muuten vaan suosikkimerkkeihin. Eli kun ne yhdistyvät niin mua kovasti rupeaa kaikki tällainen houkuttelemaan. Yllätyin myöskin ehkä hieman siitä kuinka tämä paletti tosiaan onkin niin lämminsävyinen kun olen tottunut siihen ettei Narsin isommat paletit mua koskaan kiinnosta kun sävyt tuppaavat olemaan aina kovin kylmän, tai edes neutraalin, puolella. No, oli miten oli, nätti paletti se on joka tapauksessa ja kun miettii sitä että viidestä napista saa maksaa Meltiltä tuon melkein sata euroa (postikuluineen ja tulleineen, siis) niin tämä paletti kustantaa “vain” 55 euroa ja se tulee euroopasta ja vielä postikuluttomanakin. 

Zoevalta päätyikin listalle parikin tuotetta koska olen viime aikoina kuumotellut merkin juttuja erityisen paljon. Toki intoiluuni saattaa vaikuttaa juuri vähän aikaa sitten kotiuttamani isompi mattapaletti (tulossa blogiin!) jonka kaveriksi olisi muka saatava tämä ihana lämminsävyinen pienempi kaveri. Realistisesti ajateltuna en kyllä tarvitse tuota joten saa nähdä jääkö ostamatta, mutta kovin nätti se kyllä on. 

Hieman epämääräisenä lisäyksenä listalla on niin ikään Zoevalta 137 Petit fan-sivellin joka on hassu, pieni kynsien koristeluun tarkoitetun näköinen viuhkasivellin. En tiedä tämän käytännöllisyydestä niin mitään, mutta jotenkin visioin siveltimen omassa päässäni hirveän näppäräksi ja tarkaksi highlighterin levitystyökaluksi. Tätä ei ole hinnalla pilattu joten nakkaan sen varmaankin johonkin tilaukseen kunhan keksin jotain muutakin tilattavaa.

Ja hei, katsokaa nyt! Minä, joka aina jaksan vaahdota siitä ettei ihonhoito kiinnosta, olen laittanut toivelistalleni ihonhoitoa. Tosin en ihan mitä tahansa ihonhoitoa vaan Sunday RileyFlora-kasvoöljyn joka on erittäin hinnakas, mutta mitä ilmeisemmin myös erittäin toimiva. Olen viime aikoina ylipäätään katsellut ihonhoitotuotteita sillä silmällä ja ehkäpä ennen kuin panostan tähän öljyyn pistän tilaukseen hieman paljon puhuttua the Ordinarya ja tutkiskelen hieman miten ihonhoito ylipäätään toimii ja mikä sopii omalle nassulle. Sanottava on kyllä myöskin vielä, että Sunday Rileyn toinenkin öljy, Luna, roikkuu vielä ostoslistalla eli joo, ehkä sitten joskus alan kunnolla satsaamaan.